torsdag, mars 8

Feist igen

Example

Jag känner lite rapporteringsplikt om Feist konsert på Cirkus igår, trots att jag inte har så mycket att säga. Hon hade visserligen med sig trion Mountain Man som kör och det ledde till en hel del mycket fin fyrstämmighet, men mycket kändes tungfotat.

Feist har ju varit en ständigt återkommande karaktär här på Extra allt, från våra tidiga dagar. Läs den extrema tokhyllningen av hennes spelning på Södra teatern 2005. Läs Adrians besvikelse över att demon var bättre än skivan. Läs mitt besserwisserklagande. Läs om när jag hörde "Limit to Your Love" för första gången och när "So Sorry" var en tröst våren 2007. Läs om när den dåvarande mjukis&mys-Feist fick öknamn. Och läs om förra gången hon spelade på Cirkus, i oktober 2007.

Oktober 2007, det är länge sedan nu.

Det där med Tidens Gång blir särskilt tydligt av att nu se henne på Cirkus igen, på samma scen som förra gången. Den konsertkvällen fick jag veta att två kompisar skulle få barn. Och nu är det barnet också min kompis. Han brukar komma hem till mig och välta min Woodstock-figur. Jag har inte försökt spela Feist för honom, han gillar mest Deportees.

Inga kommentarer: