tisdag, maj 17

Odd serious number party

Example
Odd Number och Serious Party kör klubb på Marie Leveau på Torsdag. Fett, Fett och ännu mera Fett... Wangen är på besök och han kommer förhoppningsvis köra lika mycket bögdisco som sist han var här på besök. Så här skriver Serious Party på sin hemsida:

Tillsammans med galleriet och butiken Odd Number arrar Serious Party en nice fest på Marie Laveau, ni vet, det nya stället på Hornsgatan 66. Vi gästas av ingen mindre än DANIEL WANG, den nya discons förgrundsgestalt och tillika mannen bakom de smått legendariska skivbolagen Balihu och Environ. Disco in New York-style för hela slanten. Dessutom kommer glamrockande bandet Bangkok Cobra att spela live vid halv elva. Missa inte!!! Inträdet ligger på 60 kronor eller 30 om du har flyer och festen är på torsdag mellan nio och tre.

Kommer bli en fin afton. Man kan hämta halvaprisetflyers på Odd Number, så länge de räcker... Denna goda nyhet måste såklart firas med en liten trudilutt från Daniel Wang...

Daniel Wang - Echo By Midnight mp3

...romantiskt gay-high-energy för hela slanten, eller vad säger ni? Äh, vad fan. Jag blir på så himla bra humör av detta att jag inte riktigt kan låta bli att bjucka på ännu en fartfylld discoklassiker. Richie Havens spelade in den här versionen av Lamont Doziers klassiker Going back to my roots 1980 men den håller fantastiskt bra än idag. Tyvärr hittade jag inte orginalet men denna version är precis lika bra.

Richie Havens - Going Back To My Roots (Twitch Edit) mp3

Det var allt för denna gång... Vi ses på torsdag.

Inga kommentarer: