tisdag, augusti 30

Radio på TV

Har stått och strukit skjortor och precis sett det andra avsnittet av SVT:s "Kommissionen".

Eller ja, jag har inte sett det, jag har ju kollat på skjortorna. Och lika bra gick det ju att bara lyssna. När jag någon gång tittade upp mot TV:n såg jag bara nyllen och kontorsmiljöer. Ibland var det lite rasmassor, men mest pratade folk.

Måste vara den dyraste radioteater som gjorts i Sverige. Men hädanefter kanske jag ska stryka mina skjortor på tisdagskvällar.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Memo till Jarressey: skjortor i syntet behöver man inte stryka. Men visst, "Kommissionen" är sugig.

Richard Swifts nya! Ville bara säga det. Kommer att ta 2005-plats så att det visslar i tapeterna. Martha W, Andrew Bird, Bart Davenport - känn er utklassade.

Jonas sa...

Men om jag skulle ha syntetskjortor, som inte behöver strykas, då skulle jag ju kunna frestas att försöka verkligen SE på "Kommissionen", och det skulle göra mig så uttråkad att jag troligen skulle gå och skrynkla till syntetskjortorna och sen skulle jag behöva stryka dom i alla fall, under programmet efter, som säkert brukar vara dokumentärer om Moldavien, som nog inte funkar lika bra som radioteater i och med att min moldaviska är rätt rostig.

Anonym sa...

I don't have a clue wich language u speak, but I think your blog kickass! I'm from Rio, Brazil. But too much european to detach from the crowd.