onsdag, november 8

Junior Boys-publiken

ExampleExample
ExampleExample

Alla ville se kanadensiska Junior Boys på Debaser igår. Men ingen ville dansa.

Jo, kanske tre-fyra killar längst fram. Varför var inte Jamaica-killen från Yo La Tengo-konserten här? När funkbasen var igång som mest kunde det ju blivit ett disco.

Fast ändå inte riktigt. Junior Boys står och väger mellan disco (därav den färgglatt klädda publiken) och något sorts svårmodig och halvsvulstig stadiumsynt (därav den svartklädda Depeche- och Kent-publiken). Jag önskar de tog steget fullt ut åt något håll. Antagligen skulle jag inte gilla stadiumsvulsten och antagligen skulle de inte klara av att göra särskilt bra disco, men hur som helst skulle jag slippa känna mig så kluven.

2 kommentarer:

Anonym sa...

jädrar vad du springer på konserrt! å ändå hinner du pos:a för helsida i klaraposten. jajasägerdådet.

Anonym sa...

Det var INTE jag som skrev förra inlägget, Jonas.

Som tillägg till Eftis bidrag skulle jag vilja säga: ändå hinner du posa för helsida i klaraposten och vara expert på fysiskplanering av K1-galor.

Jonas är en imponerande person.