måndag, november 6

Femtio ord

Morot
Får idén att samla allt navelludd jag producerar under ett år i en glasburk någonstans.
Jag tror det skulle sporra mig till att tvätta mina kläder oftare. Naveln får fram mer ludd från nytvättade kläder.
Plus att det vore kul att se att man gjort något med sitt år.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du får mer navelludd om du har hår på magen. Låt håret växa så transporteras luddet effektivare in i naveln.

Jonas sa...

Hörrudu, jag har hår på magen. Och man kan inte få med allt när man bara har femtio ord på sig...

JK++ sa...

haha! jag började faktiskt med ett sånt här projekt våren 2005. slutmålet var att kunna sticka någonting av allt navelludd. men det höll såklart bara i några veckor och sen förträngde jag att jag någonsin hade börjat. skulle vara kul att se någon lyckas fullt ut dock.