torsdag, februari 7

En trevlig fredagEtt något försenat tack till alla som kom till Pet Sounds Bar i fredags och firade att Extra allt fyllt tre år!

Kön ringlade lång utanför och nere i källaren var det hysteriskt varmt. Vi är självklart övertygade om att alla var där enbart för att fira oss.

Det blev faktiskt en riktig födelsedagsfest tack vare vår hembakade kladdkaka, gratulationer och till och med en present från Robert. Tack för den!

Under kvällen avlöste våra vänner varandra bakom skivspelarna. Magnus T dammade av sina Metalheadz-tolvor och spelade mörk drum’n’bass. Erik begick DJ-debut och mixade mellan vinylsjuor och en iPod. Robert spelade punk, Peder spelade funk, Lång-Kalle spelade bob hund och Grisen skriker, Magnus H spelade Fleetwood Mac, Sebastian SG spelade Simon & Garfunkel, Annika och Tobbe spelade Blonde Redhead. Konrad önskade sig Little Steven och Karin önskade sig ”Shackles”, men tyvärr var den CD-skivan paj.

Adrian spelade Pilooski-edits back-to-back, men nöjde sig i alla fall med att spela ”Blind” två gånger under kvällen. Själv spelade jag Broadcast, Jackie Moore och John Holms ”Främmande natt”.

Sedan avslutade vi med Kaah, som ledde omröstningen när vi sist kollade. Vi drack upp den sista mellanölen, kände oss nöjda och påbörjade vårt fjärde år. Häng med, som Aschberg skulle sagt.

Inga kommentarer: