måndag, februari 25

Oscarfiasko

Jaha, inte mer än fyra rätt av elva, det var ju rätt kasst. Att missa tre av fyra skådespelarkategorier, det är ju unheard of. Men så tog jag ju också en chansning med Affleck i stället för att gissa på favoriten Bardem.

Min skämtsamma rubrik igår borde alltså ha varit "Yes, Coen for Oscar Men", som jag tror man kan säga är en riktig mening om man lägger in ett komma där. (Till mitt försvar kan jag ju säga att min rubrik faktiskt besannades, "There Will Be Blood" fick flera Oscars, för manlig huvudroll och foto.)

Men hur som helst kul att Diablo Cody fick ett pris för manuset till en helt ohistorisk och omustaschig film. Och kul att "The Bourne Ultimatum" fick båda ljudpriserna. Att den där Damien Rice-aktiga låten vann för bästa sång, det var däremot dåligt.

Inga kommentarer: