måndag, februari 4

Vad the Cure kommer spela

I Extra allts rätt onödiga, men tyvärr väldigt lättskrivna serie "klaga på Kristin Lundells SvD-blogg" (del ett här, del två här) har vi idag kommit till det här med setlistor på nätet.

I dag utbrister Kristin sin lycka över att snart få se the Cure på Hovet. "Undrar vilka låtar de spelar?" frågar hon sig, som om det var hennes jobb som betald bloggande journalist att erbjuda de enkla frågorna, inte de enkla svaren. Om hon verkligen tror att det är en fråga vi andra, som också ska på konserten, ställer oss borde hon ha kunnat vara lite schysst och bjussat på svaren.

Jag, som ska gå och faktiskt är intresserad av att veta vad jag kan vänta mig, hade redan varit inne här och kollat setlistorna för the Cures senaste konserter, under höstens spelningar i bland annat Australien och Mexiko. Och sett att det med all sannolikhet kommer att bli en karriärtäckande konsert. Antagligen öppnar de med "Open". Och som extranummer river de med stor trolighet av halva debutalbumet. Vilket skulle passa mig utmärkt. Vi ses på Hovet, Kristin.

PS: Däremot var Kristin Lundells iakttagelse i dag om Justice elförbrukning rolig.

Inga kommentarer: