onsdag, april 2

Muxin' it up

Signaturen M frågade oss här "hur får man ett blandband om man inte är ett datasnille då?" Och eftersom jag vill uppmuntra mer läsarinteraktion här på Extra allt kände jag att M, och alla andra, förtjänade ett blandband. Nu när det är vår och så.

Så jag provade att göra ett muxtape. Det finns nu för lyssning här. Inte direkt "tjoho, nu är det vår och livet leker"-låtar, men en låt har i alla fall ordet april i titeln.

3 kommentarer:

m sa...

åh, tack så mycket!

Adrian sa...

Bra där!

/A

Anonym sa...

Märkligt nog känns låtarna väldigt våriga...Hursomhelst, jag har läst här på Extra allt i ungefär två år men aldrig riktigt kommit för mig att skriva, inte förrän nu när jag själv börjat blogga och förstått att man lever på kommentarerna, typ. Så, bra blogg killar och keep it up!