söndag, mars 8

Colins manager

Bara en grej till, sen ska jag sluta tjata om the Zombies på ett tag.

Jag försökte få till en intervju med Colin Blunstone, utan att lyckas. Jag tappade lite sugen. En som däremot fick en intervju var Harry Amster på SvD, deras ständige 60-talsreporter. Där ger Blunstone skulden för att Zombies inte slog större på sextiotalet på dålig managers.

Kanske har inte mycket hänt sedan dess.

Efter att ha bollats runt mellan lite olika människor fick jag till slut mailadressen till Colin Blunstones manager. Jag mailade honom och frågade om det gick att klämma in en intervju. När jag kollade min inbox hade jag väldigt snabbt fått två svar från managern, det verkade ju bra. Det första visade sig vara ett mail avsett för Blunstone, med frågan "Colin, do you want to do this interview, since he's asking about the new CD?". Det andra mailet var en ursäkt: "Sorry, wrong address".

Sedan hörde jag ingenting på några dagar. Så jag mailade igen. Igen fick jag ett snabbt svar: "Colin, do you want to do this over the phone?"

1 kommentar:

Anonym sa...

de måste ha skojat lite, inte kan de vara så otekniska?