söndag, mars 29

Humor jag gillar......är riktiga skådisar som rör sig som Muppar, hoppigt, överdrivet, löst hängande armar. Det förekommer inte så ofta, så därför njöt jag av att se Tina Fey muppstrutta fram i korridoren i senaste "30 Rock", sist i ihopklippet ovanför.

Relaterat: "Sesame Street"-parodin "30 Rocks". Och så nåt som kanske inte borde vara Tina Feys stoltaste stund; ett försök att få amerikanska, "Pirates of the Caribbean"-besatta barn att läsa mer böcker, genom att klä ut sig till pirat och sjunga "Read, read, read, read, we're pirates who love to read". Bästta ordskämt: "Pirates of the Care-to-be-readin'".

3 kommentarer:

Peter sa...

"Muppstrutta". Bra där. Och ett grymt avsnitt, det bästa sen det helt awesome "Cooter Burger"-avsnittet med Matthew Broderick.

Peppen sa...

Jag tror kombinationen 30 Rock och muppar är helt enkelt oslagbar. Oavsett vad som görs. Jag ser en framtida hitshow framför mig.

karin sa...

Yes! Så skönt att upptäcka att 30 Rock fortfarande kan få mig att skratta högt...