söndag, maj 31

Brev till mitt elvaåriga jag

Du och jag kanske har en del otalt, jag vet inte. Jag tror att du skulle kunna skärpa dig lite, bli lite mer social. Sitt inte bara inne och läs och se på video. Ta cykeln och häng med de andra ungarna på vändplanen.

Men jag vill be om ursäkt också. Inte för att jag inte blivit allt du drömde om. Utan specifikt för en grej. Jag vet att du sitter där och gör frågesporter om James Bond, så svåra att ingen klasskompis klarar dom. Och i torsdags var jag med i en frågesport där någon annan hade gjort frågorna, med precis såna där James Bond-frågor som du gillar. Och du, jag svarade fel en gång. Hatar du mig?

Jag kom bara inte på att det är Shirley Eaton som spelar Jill Masterson i "Goldfinger". Jag tänkte verkligen efter, men det dök inte upp.

Ta nu inte det här på fel sätt. Sitt inte inne ännu mer och läs på om skådespelare, bara för den där extra poängen tjugo år senare. Du kan inte prata om James Bond med dom, men gå ut till ungarna på vändplanen. För min skull. Jag klarade ju varenda en av de andra Bond-frågorna i torsdags, för din skull.

Inga kommentarer: