torsdag, maj 14

Humor?

DN:s nya humorblogg kom alldeles lämpligt efter att Fredrik Strage skrivit en krönika om det obegripliga i att dagstidningarnas seriestrippar räknas som humor. Nu kan ju inte Strage upprepa sig för att skriva om det här haveriet, något slags 1000 apor med Grönköpingsspråk.

Jag flyttar nu ner upphovsmannen Magnus "Robin" Carlsson flera pinnhål på listan över Magnus Carlsson:ar. Att insändarskribenter är tokar? Att Maud Olofsson ser ut som Alfred E. Neuman? Hitta på nåt nytt! Eller tja, strunta i om det är nytt, hitta på nåt roligt.

Jag vill inte börja hojta om "gammelmedia är dumma i huvudet", men att samma tidning som redan har Donnie Donut på lönelistan köper in det här skräpet är ofattbart.

4 kommentarer:

Nick Shay sa...

Två saker:

(1) Davids humor är förmodligen för snäv för 99 procent av DN:s läsare (att t.ex. Anders Lokko och Johan Hakelius byggt karriärer på att skriva för en procent av publiken verkar inte DN fäst någon större betydelse vid). Bättre då att sejfa med något fotrikigt och PK.

(2) Även om Rocky Kellerman dagligen proppar in icke-subtila drogreferenser i sin stripp så är dessa så subtila att de flyger under DN:s granskningsradar. Misstänker att Davids läkemedelstest inte skulle klara denna prövning: http://www.kinkyafro.se/?p=80. Men visst, J-Man. I sak har du helt rätt.

Malte sa...

så nu äre 1. weeping 2. barbados 3. robin?

Jonas sa...

Jag tror att det är 1. Weeping, 2. Barbados, 3. en kille i parallellklass på högstadiet, 4. Robin.

Och då var killen på högstadiet ändå rätt bråkig. Och han stavade Karlsson. Men han ligger högre än Robin-Carlsson.

Jenny sa...

Men hallå, Voxpop-Magnus Carlsson då? Solklar etta.