måndag, november 30

Woody #63: "Irrational Man"

Irrational Man (2015)
Regi och manus: Woody Allen
I rollerna: Joaquin Phoenix, Emma Stone, Parker Posey, James Blackley m.fl.

***FAIL***

Jag var så upptagen under hösten med att få barn, jobba och tvinga mig själv att se om typ “Scoop”, så jag hann aldrig till biograferna för att se “Irrational Man”. Vips togs den bort från repertoaren. Eller tja, den går i veckan i Vetlanda och Kungsbacka, en föreställning, dagtid. “Irrational Man” verkar inte heller finnas på nätet. Distributören var heller inte intresserad av att fixa en visning åt mig.

Så… tja, kanske kan man säga att jag misslyckades med att att se ALLA filmerna i Woody Allens filmografi innan han fyller 80 år. Det gör han ju i morgon.

Men jag väljer att se det som ett passande snöpligt slut. Som en påminnelse om att om man vill få Gud att skratta, gör en plan.

Och förresten, jag hade ju redan misslyckats, eftersom jag valde att räkna in den där tyska, troligen inte auktoriserade filmen, som ju inte går att få tag på.

Jag tröstar mig med att samla ihop allt från de här 61 filmerna som jag ändå har sett.

Inga kommentarer: