tisdag, april 12

Veckans hitvarning

Example

För tre månader sen flyttade jag bort från kabel tv, ingen ZTV och ingen MTV… Helt plötsligt hade jag ingen koll på Veckans hitvarning, senaste 50 cent hiten osv. Så nu kan jag ängna mig åt mitt musiknörderi på heltid utan att störas av storbolagens hjärntvättning i TV rutan... Shit va skönt !!! Eller?

Näääääää !!!

Jag vill ju vara en del av den hjärndöda TV generationen. Jag vill ju höra ”dålig” musik, Jag vill se ”sexchocken” på TV och jag vill veta vem den där blonda bruden på löpsedlarna är. Fan…

Nu har jag inget att prata med mina kompisar om. (förutom mina musiknörderi kompisar, som bara snackar om den grymma carl craig mixen från februari 1995)…

…och som tyvärr bara vill hyra filmer från ”jag är svår hyllan”.

Ge mig hollywood, det är där det händer. Long live Techno, long live de hjärndödas TV...

Och så årets bästa låt Jori Hulkkonen - lo-fiction (f communications)

Gästskribent: Fredrik Nilsson

2 kommentarer:

Adrian sa...

Se nu till att ladda ner låten... Den är ruskigt, läskigt och fantastiskt bra !!!

Anonym sa...

Dude, motherfuckers got it goin on, en grym låt bruder, är det faktisk musiknöderi eller bara en dork...skillnad på engleska är att med en "nörd" aka nerd man kan musik i alla ämna och kan samtidigt prata om mtv grejer men med "dork" man kan bara säga eller veta i ett sorts musik ...men whatever, we all love ya...

[img]http://http://www.viphostsystem.com/glossario/nerd.jpg[/img]
phil