onsdag, april 27

Lina & tidspaniken

Jag vägra att planera min fritid. Fritid är den tid då jag väljer vad jag vill göra och jag bestämmer mig för vad jag skall göra precis när jag vill... Med andra ord så är mitt svar på frågor som, "-Skall vi gå på bio på lördag?" alltid "-Ja, kanske" Jag får lätt dödsångest när jag blir tvungen att planera några dagar i förväg. Det kan vara en av förklaringarna till att det är så svårt att träffa någon sorts flickvän, eller så har jag inte lust med en sådan...

Igår satt jag hemma lycklig mitt i mitt oplanerade liv. Då dimper det ner ett mail från Lina som jobbar på skivbolag. I mailet berättar hon vad hon skall göra i veckan... Det ser ut såhär.

ON:
20:00 Whyred-fest Bruno-gallerian, bara att komma säger Roland
David Sandström på Riche

TO:
17:00 Brute på Beneath
18:00 Nöjesguiden-smygis på Grönan, Emelie spelar skivor
Beckmans/Forsberg på Nordic Light
Stockholmsgruppen-fest på Hard Rock
22:00 Tommy Gärdhs band Sweet Fiction spelar på O-baren
Cdoass på Riche
04:00 Emelie DJ i Rockbaren på Berns

FR:
16:00 Odd Numbers vernissage
22:30 iPop med Kleerup och låtsasbögen Jesper
01:00 West på East, jättekul sist, lite arty!

LÖ:
Livrasion releaseparty, Miliken Gallery

Wow säger jag.. det kallar jag planläggning. Med det schemat hade jag skickats direkt till Karolinska för behandling. Jag menar med tidsangivelser och allt. Jag är imponerad och sådär förtjust på ett läskigt sätt. Om ni råkar besöka något av dessa evenemang så håll utkik erfter en blond, energifylld och rätt läcker dam. Hälsa från mig !

Personligen kommer jag garanterat att träffa Lina på fredag då det är vernissage på Odd Number igen. Denna gång med "De professionella konstgangstrarna" som vanligt kommer det att bli grymmt.

Inga kommentarer: