måndag, april 25

Hej och välkommen...

...till Extra allt's nya hem på nätet. Det känns liksom lite mer "på riktigt" med en .com adress. Dessutom har det varit rejält svårt att tipsa polare man möter på stan om att vi har en blog... Det är rätt mycket att begära av någon att komma ihåg extraallt.blogspot.com (utan www, dessutom) Extraallt.com är rejält mycket lättare att lägga på minnet.

Vår nya serverutrymme gör det dessutom möjligt för oss att lägga upp musik och annat som vi vill tipsa om. Det tycker vi är trevligt som fan !

De sista två veckorna har jag gjort löjligt få inlägg här på Extra allt. Jag har inte haft någonting jag har velat tipsa om eller kommentera, helt enkelt... Ingen ny musik har känts kul, alla filmer har varit halvbra och livet i största allmänhethet har bara kännts ospännande och rätt ointressant. Som att gå runt med en bubbla kring huvudet... Då är det tur att det finns musik som kan agera soundtrack till det sinnestillståndet. Musik som gör det rätt trivsamt att känna sig likgiltig.

Alva Noto och Ryuichi Sakamoto har tillsammans gjort plattan Insen. Här kan du läsa mer och lyssna på smakprov från samtliga låtar.

alva noto + ryuichi sakamoto - moon (MP3)

Inga kommentarer: