fredag, april 29

Fredagspuls

Example

Japp, så var veckan slut igen. Fort går det. Så var det helg igen. Och vad kan vara mer passande än att vi på Extra allt bjukkar på en låt för att liksom sätta stämningen.

Jenny Wilson - Crazy Summer från "Love and Youth"

Jag och Jonas har diskuterat att vi inte skall lägga upp musik som är hyperaktuell och som med enkelhet kan köpas i butikerna... Men jag måste göra ett undantag. För det känns som att denna platta riskerar att drunkna i bruset.
Crazy Summer är inledningsspåret på Jenny Wilsons nya skiva. Och med tanke på hur bra inledningen är så kan ni ju räkna ut hur jävla överjävlig resten av skivan är. Plattan har väl egentligen inga radiohits av typen som sätter sig direkt men ger man den några varv så sitter det... Ladda ner, köp... se bara till att få det gjort !

Sedan känns titeln passande för dagen... Det kommer ju att bli en "crazy summer", det kan man verkligen känna idag när temperaturen kryper uppåt 16 grader. Det spritter i benen och man hoppas att varje kväll kommer att bli lika spännande som någon halvtaskig collegefilm.

Trevlig helg

1 kommentar:

Anonym sa...

Det var en rysligt bra bit det där! (som mormor skulle sagt)