torsdag, oktober 6

Aktietips noir

Example

Would you buy aktietips from this man?

DN lanserar sin börskrönikör Simon Blecher med en dramatisk bild där han ser ut som någon i en film noir från fyrtiotalet som har satts dit för knivmord. Med sin järnvilja och allvarligt koncentrerade min sitter han oskyldigt fängslad i Alger, smått svettblank i pannan på grund av hettan, självklart i en cell där gallret skapar dramatiska skuggor.

Vem är fotografen inspirerad av? John Huston? Orson Welles?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Haha helt sant, men draken då? Draken! DN ger sig äntligen in i 2000-talets cyber-era med en SKIIITFUL 3d-drake som ska ragga kidsen till På Stan!

Anonym sa...

så sant, så sant. jag har också undrat över det där kortet... (och pastan-omgörningen ids jag inte ens kommentera.)

Urologen sa...

Samtidigt - plötsligt så fick jag lust att läsa skiten, vilket jag också gjorde.

Det är lite Tredje Mannen möter Ed Harcourt ungefär, ganska tilltalande faktiskt.