söndag, oktober 9

Rädda Amanda Bynes!

Example

Sitcoms är ibland skådisarnas plantskola och ibland skådisarnas avstjälpningsplats. Ibland är en serie båda samtidigt, som ”Ska du säga!”. I original heter den ”What I Like About You” och jag vet inte vilken av namnen som är mest intetsägande. Men så går den också på femman på tidiga söndagkvällar, knappast en plats i solen.

Seriens huvudpersoner spelas av Jennie Garth (Kelly från Bevvan, avstjälpt) och Amanda Bynes (planta). Amanda Bynes förtjänar verkligen bättre än en sitcom med manus av gamla avdankade ”Vänner”-författare. Och då menar jag inte den sorts filmer hon får göra just nu heller. Hon har ett riktigt roligt ansikte och kan bli en riktigt bra komedienne, men särskilt många sådana verkar inte Hollywood behöva.

Fast i kvällens avsnitt hade hon ett par hemska, vita discobyxor. Sådant får hon sluta med om hon vill dyka upp i In Style.

PS: Vänta lite... har inte jag skrivit ungefär samma sak förut? Jo, jag skrev här att Chris Eigeman förtjänar bättre. Kanske borde jag starta en kampanj för bra skådisar fastkletade i eftermiddagssitcoms.

3 kommentarer:

Chrille sa...

Jag saknar 'The Amanda Show' på Nickelodeon.

Underhållning när den är som bäst.

Anonym sa...

Du kanske borde rädda dig själv från dessa sitcoms?

Jonas sa...

Nej, Kareem. Vad ska jag göra då hela söndag eftermiddag?