torsdag, januari 19

Andel skitsnack

Example

Nu måste alla ställa sig på skalan som går mellan 100 procent sanning och 100 procent skitsnack. Det är det nya i år.

Hittills har högermediamannen Bill O’Reilly placerats på 60 procent ”crap” (av David Letterman, se det här eller här) och Martin Gelin har uppskattat sin egen blogg till 3-4 procent ”överdrifter och bullshit”.

Jag antar att Extra allt ligger någonstans mitt emellan.

PS: Själv vet jag ännu mindre än Letterman hur mycket av det Bill O’Reilly säger som är skitsnack, men O’Reilly framstår under intervjun som världens otrevligaste människa. Först talar han i väldigt korta meningar, typ för att vara ”effektfull”. Sedan börjar han kalla sin intervjuare för ”David Letterman” och ”Sir”.

Å andra sidan så får man lite sympati för O’Reilly när han dricker vatten och är den ende som inte vet att Letterman nyss rörde runt i det med sin penna.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag vet inte om det är jag som börjar bli en högerknäppis, men O´Reilly came across rätt okej för mig. Mycket mindre extrem än han brukar vara i sitt program. Och vad det gäller cindy Sheehan har han helt rätt.