onsdag, januari 18

Mike Post mustaschlös!

Jag skulle aldrig ha gjort det. Kollat hur Mike Post ser ut, menar jag. Jag var helt övertygad om att han skulle se ut som en hårding, när han skrivit signaturerna till ”Spanarna på Hill Street” och ”Rockford” och ”A-Team” och ”Magnum”. Jag trodde lugnt han skulle ha mustasch, som Tom Selleck och han med mössan i ”Hill Street”.

Sen gick jag hit och upptäckte att han ser ju ut som vilken tönt som helst. Å andra sidan läser jag att han förutom alla TV-låtar var producenten bakom den här gamla psykedeliska favoriten:

Kenny Rogers & First Edition – “Just Dropped In (To See What Condition My Condition Was In)”

Och gissa vem som spelar gitarr? Glen Campbell! Då spelar det ju inte så stor roll om Mike Post är en mustaschlös flintis i kompositörshalvpolo. Har man träffat Glen har man frikort att se ut hur som helst.

Inga kommentarer: