torsdag, april 6

Jag testar Jonas nyårslöften

Jag sysslar inte med nyårslöften. Verkar bara dumt, men det kanske är kul ändå, så jag testar att låna Jonas nyårslöften och ser hur det har gått för mig.


“Motionera (yeah, right...)”

Går riktigt bra ! Det företagssponsrade friskiskortet har används rätt flitigt. Inte för att det har gett något nämnvärt resultat (förutom när man kommer hem småfull från krogen och står och spänner sig i spegeln… Då ser man sjukt bufft ut. Beach 2006 får väl bli beach 2007 istället)

“Sluta bita på naglarna (yeah, RIGHT...)”
Har aldrig bitit på några naglar förutom då de blir för långa och nagelsax känns för mycket “Queer eye for a straight guy

“Inte alltid undvika dramahyllan i videobutiken”

Har inte hyrt en film eller DVD på en jävla massa år. Har laddat ner destå fler, dock sällan nåt som hade placerats på en dramahylla…


“Då och då skriva ett brev till en vän i stället för något till Extra allt”

Jag är ju sjukt slapp med att skriva på Extra Allt, ännu slappare på att skriva ett email till polare och vanlig post vet jag knappt hur det funkar.

“Inte slentrianrösta i september”
Funderar på att slentrianrösta ändå, eftersom partierna mest för slentrianpolitik.


“Gå ut och dansa”
Spontandansar i princip alltid när jag lirar plattor. Går dessutom rätt ofta ut och skakar på benen utan att spela skivor. Detta nyårslöfte hade nog hetat “Gå oftare på koncert” vilket aldrig händer. Det närmaste en koncert jag varit i år är när Josh Rouse hade en liten spelning på Pet Sound Bar’s källare och jag stod på övervåningen och drack öl.

“Sluta ta med ‘Pretty Things’ med Rufus Wainwright på alla bland-CD:ar jag bränner”
Tror inte jag ens hört den låten… Om nu inte Jonas har tagit med den på någon samlingsskiva han brännt.

“Fortsätta skriva listor”
Oj, oj, oj här blir det svårt… Detta är första listan på evigheter och då är det bara en rippoff.

Booyakka / Adrian

3 kommentarer:

Jonas sa...

"Pretty Things" ligger där på min Adrian-spellista i iTunes, och eftersom jag började på den i somras kan jag låta den ligga kvar. Lovar att göra klart den nästa vecka. Eller under påskhelgen i alla fall. Så får du höra.

Anonym sa...

Jag har försökt locka med Jonas till roddklubben ungefär 231 gånger. I början försökte han med ursäkter, efter ett tag skrattade han bara. Kring gång 187 såg han rätt aggressiv ut. På det där lite återhållsamma viset. Jonas kommer aldrig att göra en mil under 55 minuter.

Jonas sa...

"Göra en mil"? Nu pratar du sportmumbojumbo som allmänheten inte förstår...