onsdag, februari 8

Beach 2006


Det är ju den tid på året då man inleder "projekt Beach 2006" dvs. träna och äta hälsosamt för att försöka uppnå en viss attraktionskraft hos det motsatta könet inför badsäsongen.

Beach 2005, 2004, 2003 osv. var ju ingen succe men i år känns det verkligen bra. Jag är motiverad till tusen och jag är beväpnad med råris och ett Friskiskort i högsta hugg. Nu jävlar skall fett bort och muskler fram !

Den stora utmaningen ligger dock i att stå ut med musiken på gymmet. Vilken vettig människa klarar av den förbannade smörjan de spelar. Rysk trance techno, Kenny G, Jerry Williams och Absolut fucking jävla schlager varvas i bästa fall med Backstreet boys. Är det bara jag som hör vad de spelar, eller saknar jag förmågan att filtrera bort oljudet ? Hur står alla ut ?

Som tur är så deltar jag inte i gympapassen eller sådan där spinning (klarar inte av träning i grupp) för det är där den värsta musiken serveras, dessutom på en volym som läcker ut till oss stackare som bara står och sliter i en viktstång. Varför kan man inte spela någon uthärdlig musik (notera att mina krav inte är höga nu...) Skall det vara så svårt att införa ett pass med Indie-gympa till exempel. Hur många småknubbiga indiebrudar, eller muskelfattiga Indiegrabbar finns det inte ? Gå ner på valfritt indiehak en fredag eller lördag och hela lokalen fullkomligt skriker "Jag behöver motion, Nu" Indie-gympan hade varit en garanterad succe, tro mig !

Nåja, anledningen till att jag tror på "Beach 2006" heter iPod, The Knife och diverse Dj-mixar. äntligen står jag ut på gymmet. Tack Steve, Karin & Olof, Tim Sweeney, Prins Thomas och Carlos. Ni kommer få mig att bli en riktig brudmagnet !

6 kommentarer:

Anonym sa...

håller med dig om gymmusikens uselhet. under ett halvårs aerobics & gympapass blev jag förföljd av en tomas ledin-galning -varenda gång jag skulle gå och träna var den vanliga tränaren sjuk, och istället dök det upp en fånleende hurtbulle med ledins hela kollektion i ryggsäcken. det har gett mig men för livet.

Anonym sa...

Det finns Depeche Mode spinning på Sats vid Odenplan. Alla har gamla turnétröjor på sig, ganska kul.

/seba

Anonym sa...

Nu såg jag att dom även har

Tema Cykel - Filmmusik

Kanske kan vara något?

/seba

p. sa...

ipod shuffle + the knife är min räddning. kan det alltså vara så att knivarna blir halva indiesveriges räddning från billigbärsmagarna? kan någon sätta upp informationsaffischer på carmen?

Jonas sa...

och vad blir effekten av att nya albumet är mindre workoutvänligt än "deep cuts"?
kommer vi att få läsa om ökad indiefetma i DN På stan? Och kommer vi snart bli tillåtna att sluta använda ordet "indie"?

Anonym sa...

Haha det här stämmer ju på pricken, även jag har svettats till usel musik alltför länge på mitt gym. Sist var det bara scorpion och queen i högtalarna och det var som att springa genom en trackslista från barndomen...