onsdag, februari 8

Hong Kong


Har postat allt för sällan på sistone (Jonas hatar när folk skriver att de postar allt för sällan på sina bloggar plus kommer med en eller annan lame ursäkt, som om de som läser bloggen inte hade märkt det, liksom. Just därför kan jag inte hålla mig från att göra precis det !)

Jag har väl kanske haft fullt upp med annat antar jag. Men nu skiter vi i mitt navelpilleri för ett litet slag och koncentrerar oss på Silly Thing från Hong Kong. De är någon sorts designkollektiv och har ett finger med i spelet lite överallt när det kommer till kläder och grafisk form och allt annat som kan tänka sig uppfattas som trendigt. De är ena riktigt trendnissar kan man nog säga. Och deras trendiga liv dokumenteras mycket snyggt och estetiskt tilltalande på deras blogg. Kolla in för lite insyn i en värld, lång från ett slaskigt Sthlm. En något segladdad sida men väl värt väntetiden.

3 kommentarer:

Jonas sa...

Förlåt att jag inte postat nån kommentar på den här postningen förrän nu, jag vet inte varför, har väl inte haft nåt att säga på ett tag, det har väl varit en hel del annat, jobb och så, mörkt ute är det också, jag är lite förkyld och jag åt köttfärslimpa till lunch och jag ska försöka skärpa mig och posta kommentarer mer ofta än nu, jag lovar och nu är ni väl glada att jag till slut hade nåt att säga (alltså det jag har att säga är att jag är ledsen för att jag inte har haft nåt att säga på ett tag, men att jag nu har det, nåt att säga alltså) och att jag till slut kommenterat det här inlägget och tagit upp er tid i onödan.

Anonym sa...

kan inte ni ringa till varann istället??

Jonas sa...

eller e-posta.
ska komma ihåg det till nästa gång.