söndag, februari 19

Och hur har veckan varit?

ExampleExample

”Match Point” (film)
Efter alla uttalade referenser (Dostojekvskij, Strindberg, ”La Traviata”) och ovanpå det de outtalade referenser jag såg (”Främlingar på tåg”, ”Bädda för död”, ”Små och stora brott”) satt jag och undrade vilka blinkningar jag missade. Vilken bok var det egentligen Nola läste och snabbt slängde ifrån sig när Chris ringde? Borde jag ha lagt märke till det och skulle det sagt mig något om Nola? Trots att jag satt och var så här neurotisk så hann jag njuta rejält.

Elvis Perkins (sångare)

Nej, det är inte Carl Perkins som döpt sin son efter Memphiskollegan Presley. Den här Elvis har Anthony ”Psycho” Perkins som pappa. Och det blev ju en musikalisk kille. Gå hit och lyssna på ”Sleep Sandwich”.

Erik de Vahl på Ugglan (konsert)

Jag ville verkligen gilla honom, ”Friendly Fire” är ju en bra skiva. Men i konsertform var han bara en ordinär, halvt falsksjungande kille med gitarr. Då blir det bara larvigt med en laptop som spelar upp atmosfärljud i bakgrunden.

”Mean Girls” (film)

Ge mig mer Amy Poehler! Snart i ”Mr. Woodcock”!

Backgammon (spel)
Jag vann! Över en nioåring. Och det var rätt jämnt.

Inga kommentarer: