fredag, mars 30

Bröderna Nilsson strikes again


Så var det dags igen att inta musik-diktatorskapet på min favvobar, och alla är välkomna! Ni kan drillen. Indigo, Götgatan, 21 - 01 (fast baren har såklart öppet redan från fem) Sedan ville Jonas att jag skulle bjussa på en låt också, och självklart skall jag det. Fast det var riktigt krångligt att välja idag. Beslutsångesten tog nästan överhanden. Jag har ju nästan uteslutande lyssnat på Fleetwood Mac i mer än en månad nu...

...och ett tag var jag inne på om man skulle ta någon godbit från Fleetwoodarna, men det är ju trots allt inte så kul. Fast det är bra, men inte kul. Efter mycket om och men, plus att jag började skriva denna postning. Som dessutom visade sig att bli den i särklass tramsigaste postningen på Extra allt någonsin, med råge. Så tramsig att det tillslut nästan blev ett självändamål med tramsigheten. Hajjar ni? Nåja, när nu det är sagt så hittade jag faktiskt en låt. Och den är bra dessutom, skitbra. Plus att den har den magiska egenskapen att man på ett mycket lätt sätt kan få sig ett billigt skratt. Så här går det till:

De sjunger ju "Are you lonely" ett antal gånger i denna låt. Byt ut det mot "Vill du ligga" rakt genom hela låten det blir skitkul. Jag lovar. Det låter inte så kul ser jag nu när jag har skrivit ner det men det är kul. Jag kan visa ikväll på Indigo om det är någon som tvivlar.

Ok, så var det låten också: Hipnotic - Are You Lonely

Bilden föreställer en båt i Stockholm. Den har jag snott från nån på Flickr. Jag hade tänkt göra någon sorts flyer av den men mitt Illustrator har kukat ur. Vi ses...

1 kommentar:

Jonas sa...

Trams.

Men bra låt.