torsdag, mars 1

Michelle Williams

ExampleExample

Kolla på de här fina bilderna på Michelle Williams! Snygg frisyr, snygg klänning, snyggt leende. Senast jag såg till Michelle var på förra årets Oscarsgala, när hon hade gul klänning. Jag upptäcker att jag måste ha saknat henne. I vanliga fall blir jag inte så här glad av att min flickvän visar mig skvallertidningsbilder på nätet.

Och jag som hatade ”Dawson’s Creek”. Nu sitter jag här och blir glad av att se Michelle Williams i en fin frisyr. Ska försöka tänka på det nästa gång jag känner hatet mot ”Grey’s Anatomy” eller ”One Tree Hill”. Snart sitter jag säkert där och blir glad av att Ellen Pompeo har klippt sig.

12 kommentarer:

Anonym sa...

Men hur ser Heath ut egentligen?

Jonas sa...

Ja, vad är egentligen grejer med de där vita sakerna som sticker ut från under kavajen? Är det fickorna som fortsätter så långt? Varför vill man ha det så?

Anonym sa...

Men hon ser ju exakt ut som Sienna Miller...
Heath har alltid sett förskräcklig ut, han personifierar "fuck you"-utseendet.

Anonym sa...

nej Heath såg helt ok ut i 10 things I hate about you. Men Michelle ser inte alls ut som Sienna, Sienna har ett helt opersonligt utseende, inte alls som Michelle!
/Mikaela

Anonym sa...

alla vet att michelle var bäst bäst med kirsten dunst i sorgligt underskattade "dick" (nej, maxim, det är inte porr).

Jonas sa...

JA, den är bra. Och för en del kanske vad som helst med Kirsten och Michelle sm skolflickor räknas som porr.

Anonym sa...

Mikaela, hur många hundra avverkar du i veckan på magasin?

Inte kronor alltså, jag pratar regnskogar.

Anonym sa...

Vem _är_ Michelle Williams? Måste säga att jag är lite stolt över att inte veta.

Anonym sa...

för ordningens skull bör också nämnas att ellen pompeo sannloikt aldrig mer kommer att vara med i ett så smickrande sammanhang som genreklassikern "old school" (nej, maxim, det är inte porr).

Anonym sa...

Alltså, Heath ser ju alltid fantastisk ut i alla filmer. Den där haklinjen, det fläckiga skägget. Speciellt i Brokeback, där han är fantastisk på alla sätt, man vill liksom vara Jake Gyllenhaal.
Men privat ser han alltid förskräcklig ut. Fula, grälla kostymer, konstiga cyber-grunge-grejer. Helt enkelt ett fett långfinger. Lite coolt.

Jonas sa...

Anonymous: klicka på länken på hennes namn! Eller googla. Hur mycket silverbricka ska jag behöva servera allt på?

Anonym sa...

Alltså, Nick Shay, det finns något som heter INTERNET där man kan läsa magasin utan att avverka ett enda regnskogsträd!!

Men för att svara på din fråga så kom jag igår till sjukdomsinstikt; jag kan nästan inte gå förbi en kiosk utan att köpa en tidning.
Och jag stödprenumererar på allt möjligt. Det blir säkert många träd. Och jag kallar mig ändå miljövän..........
/mikaela