torsdag, september 6

En gammal vän

Man har väl mp3-bloggar till att göra nya bekantskaper. Som nätdejting är tänkt att funka. Som när jag träffade Tickley Feather.

Men ibland träffar man en gammal kompis också. Så nyligen snubblade jag på en mp3-blogg över ”In Love With a View” med Mojave 3, en god vän från förr.

Jag hörde den första gången på ett blandband jag fick av Kåre, den regniga hösten 2000. Den hösten lyssnade jag bara på Håkan Hellström, Sade och det där blandbandet.

Nu är det trevligt att återuppta bekantskapen med Neil Halsteads röst, Rachel Goswell där i bakgrunden, pianot, steel guitaren. Varför har vi inte träffats på så länge?

Jag vill ta ut ”In Love With a View” på en fika, prata om vad som hänt de senaste sju åren. Jag har kanske förändrats, i alla fall skaffat nya glasögon, men ”In Love With a View” är sig lik, bara i mp3-format i stället för på kassett. Om vi kommer bra överens där vid fikat vill jag bjuda ”In Love With a View” på min födelsedagsfest. Jag vill requesta ”In Love With a View” på Facebook och i Compare People skulle den vinna i nästan allt.

Mojave 3 - ”In Love With a View”

Inga kommentarer: