söndag, september 30

Hot Chip "I Became A Volunteer"

Example

Efter en överdos har vi inte utsatt er Extra allt-läsare för något om Hot Chip sedan december 2006. Som en omvänd ketchupeffekt tystnade vi och skrev t.ex. aldrig om ”My Piano” på ”DJ-Kicks”-samlingen i våras.

Men nu är en ny skiva, ”Shot Down In Flames” på gång. Enligt deras MySpace ska den mest handla om WWF Wrestling. Och det skulle ju vara intressant, men Hot Chip har skämtat förr.

Två nya spår har släppts. (Ja, släppts, inte läckt.) Jag föredrar den G-funkiga ”I Became A Volunteer” framför bråkiga ”Shake A Fist”.

Detta trots Todd Rundgrens oväntade gästspel i ”Shake A Fist”, som via tidsmaskin från 1972. Jag tror att jag första gången jag hörde Todds prat om ”sounds of the studio” från ”Something/Anything”, jag tror jag tänkte att det där borde man ju sampla någon dag. Men jag hade inte gjort som Hot Chip.

Inga kommentarer: