tisdag, september 4

Michelle Williams

Får se nyheten att Michelle Williams och Heath Ledger gjort slut. Det är som en lättnad. Jag har ju lite tänkt att han inte förtjänat henne, att hon kommer överleva honom. Nu kan jag bestämma mig för att inte gilla honom, ”amicable split” eller inte. Men synd om knappt tvååriga dottern Matilda.

Det är ungefär som när Reese Witherspoon och han what’s-his-boring-face skilde sig. Tur för henne, synd om Ava, skit i hur han mår, tänkte jag. Eller som det har varit ibland när en kompis äntligen har insett det alla andra vetat sedan länge: den där personen är inte bra för dig. Fast ja, det här handlar ju om filmstjärnor, så det är ju inte exakt samma sak som när det hänt med en kompis.


PS: Min pappa sa en gång att han tycker om Reese Witherspoon för att hon har ett så fint namn. ”WitherspooOOOn” sa han med någon sorts Miss Marple-engelska. Så nu vet ni varifrån jag ärvt min over-attention for details.

Inga kommentarer: