torsdag, april 1

Tack och take care

Det är dags nu.

Time to say goodbye, som Sarah Brightman skulle ha sagt.

Som ni märkt har Adrian inte skrivit här på Extra allt på ett tag. Även mina inlägg har blivit allt tröttare. En meningslös text om nån jäkla Tradera-auktion, vad är det för skit, liksom? Är det förresten någon som läser det här? Försvinner det inte i allt brus? För att få någon uppmärksamhet i dagens nätlandskap måste man tydligen göra en dick-in-a-box med kända kulturjournalisters lyxprodukter.

Så det här slutet. The end of the road, som Boyz II Men skulle ha sagt.

Det här blir inlägg nummer 1 358. Det sista inlägget på Extra allt.

Med hjälp av Miffy säger jag tack för den här tiden till alla som läst, alla som har länkat och särskilt till alla som har kommenterat och diskuterat!

Nu tar vi påsk. Take care, som Alex Chilton skulle ha sagt.

/Jonas

PS till Kjell Häglund: om du vill starta en blogg som i Steelneck says-stil samlar mina kommentarer på andra bloggar etc, så varsågod.

7 kommentarer:

Rickard sa...

Tråkigt men förståeligt. Jag är i alla fall en trogen läsare, och jag kommer att sakna Extra Allt. Tack själva för alla 1 358 inläggen!

Conan sa...

Nej! Tråkigt. Jag tycker inte alls bloggen chanserat, även om inläggen kanske blivit färre ha de alltid varit top notch. Extra Allt har alltid varit en av de bloggar jag önskat att jag själv hade talang och koll nog att skriva. Så tack själv!

Anonym sa...

Amen va fan! Först Peter Englund (nej, hanns nya blogg är inte en ersättning) och nu Extra Allt. Internet - så över!

/Tage

Niklas sa...

Trist, jäkligt trist. Har läst det ni skrivit med stor behållning.

Anonym sa...

:((((

Eric sa...

Äsch, du skämtar mig aprillo! Det här går jag inte på

Nick Shay sa...

Tack för allt, Jonas. Jag gillar att du klipper. Tycker att du bitvis varit oinspirerad, framförallt kapitel 5 om samordning. Rumphugget och icke färdigtänkt. Tror att renodlingen bara har fördelar. I alla fall för din karriär.

Med detta sagt så vill jag tacka för alla 1358 inlägg. Extraallt var i sanning en underskattad liten blogg. Visst, inga överfulla kommentarsfält med haters och posers. Men ändå. Du verkade i det lilla, eftertänksamhet och underfundighet istället för direkt och storslaget (med undantag för det påkostade outsourcing-projektet, så klart).

Skickar med en liten länk på vägen:

http://www.youtube.com/watch?v=mIF6f3tFxBw