söndag, februari 20

Födelsedag

Example

Inte min alltså...

I min kompiskrets och i mina kompisars kompiskretsar så firas födelsedagarna knappt alls, och jag skulle tro att mina kompisar är rätt normala i detta avseende.
I bästa fall blir man bjuden på en söndagsfika eller en efterjobbetöl, med principen att den som anser sig stå födelsedagsbarnet nära nog känner sig tvugna att komma...

Helst skall man inte ens berätta att man fyller år. Det tolkas som att man vill ha presenter. Och girig vill ju ingen framstå som...

Jag har tröttnat på den inställningen. Jag vill gå på fest där födelsedagsbarnet helt ohämmat och öppet kräver allas odelade uppmärksamhet och närmast kräver presenter. Och det skall vara riktig fest hemma, eller på krogen, där alla som man någonsin mött blir bjudna.

När jag fyller år (12 Juni by the way...) så skall jag nog göra som Ms. Jackie Linton som fyllde 20 år den 26 Januari i år. Hyra en lokal, skaffa några Dj's, skaffa öl-spons och slutligen göra en snygg flyer att distrubuera till allt och alla. Det kallar jag födelsedag. Vi ses när jag fyller år !!!

5 kommentarer:

Jonas sa...

Det ser jag fram emot.

Anonym sa...

Jag rekommenderar det. När jag fyllde år hade jag lånat ett fin gammal sylta med tillhörande bås, girlanger i taket och dansgolv. Bandet Now spelade och det var Djs på plats. Jag hade gjort laminerade flyers. Självklart hade jag ett presentbord i mitten av lokalen.

Det var grymt.

Adrian sa...

Tja Betty

Tack för uppmuntran. Jag undrar om du fyllde jämt ? För om man fyller 30 eller liknande så är det ju inte lika imponerande... Men självklart fortfarande mycket positivt.

Anonym sa...

mmmm. jag erkänner jag fyllde jämt...men inte trettio. Men det tycker jag inte ska hindra dig.

Adrian sa...

Nothing's gonna stop me !!!