måndag, februari 28

Mail

Skickat till Jonas 01.52

Sitter vaken och väntar på att oskarsgalan skall börja... Jag borde ligga till sängs och sova, men jag kan inte förmå mig själv att missa röda mattan. Och när man ändå har hållit sig vaken så måste man ju se inledningen (som brukar vara den del av galan som är roligast...) Och så helt plötsligt är klockan sjukt mycket och jag får bara 2 timmars sömn tills jag skall på anställningsintervju ! FAN, varför är detta så viktigt för mig... Kunde jag inte ha skaffat mig en sund hobby, så som någonting sportigt eller så.

Men that's life.

Jag har ignorerat Anna Ternheim totalt. Har faktiskt inte ens skänkt henne en provlyssning ens en gång. Men för några veckor sedan så var det någon mp3blogg som postade hennes version av Shoreline. Och den är ju som du kanske vet ruskigt bra. För två veckor sedan mötte jag henne på en fest och vi snackade i några minuter... Hon var galet söt på det där annorlunda sättet som alltid får mig att fantisera om hur det skulle vara att bli gammal med kvinnan i fråga. Det fick mig till att ladda ner hennes platta. Och den är riktigt bra. Hon har ju släppt en akustisk version på hela albumet som knäcker... Har du provsmakat ?

Nu skall röda mattan börja... Jag är sjukt spänd !!!

Denna veckas avsnitt av The Club var kanske det bästa TV jag sett sedan veckans episod av The West Wing, och det säger inte lite det ! Du måste checka ut the club... Kvällens avsnitt innehöll bla. The worlds sexiest Dj, Rökmaskinen för 25 000 dollar gick sönder och klubbens ägare blev utmanövrerad från företaget och klubben fick ett nytt management !!! Ahhhh... fantastiskt.

Nu skall jag ägna all min uppmärksamhet på TV'n.

God oskars / Adrian

1 kommentar:

Anonym sa...

Anna är inte bara grymt bra och söt, hon är upptagen också...tyvärr...