lördag, februari 12

Populärkulturellt antiklimax

Example

Melodifestival. Idag kör det igång. Denna sanslösa uppvisning i dålig smak och folklighet. Jag älskar det. Kan inte låta bli. Jag är fullkomligt ointresserad av musiken. Den är ju bizarrt dålig. Men klädbytena, dekoren, de dåliga vitsarna mellan låtarna och slutligen omröstningen där man får ett odiskutabelt kvitto på att svenska folket totalt saknar allt vad musiksmak heter. Jag kan knappt bärga mig. Har kanske Charlott Pernelli kanske fått ännu större bröst i år ? Eller vem skall stå för årets "sexchock" ? Det skall bli spännande...

SVT 1 20.00

Och som om inte Melodifestivalen var nog så kan man dessutom läsa att Fred Durst och hans band Limp Bizkit har dragit till Prag för att få det där rätta "mörkret" på nya plattan... Kanske det roligaste jag läst på länge.

1 kommentar:

Adrian sa...

Tack Martin... Det är ju "bröstkupper" som gör evenemanget så himla bra !!!