onsdag, mars 30

Yo, yo bum rush the show

Jag städade i min videohylla idag. Mest gamla inspelade filmer av varierande kvalitet... Typ Total recall, med Arnold eller Turner & Hooch, med Tom Hanks... Mest skit med andra ord. Men mitt i all sörja så hittar jag 20 band med inspelade avsnitt av "Yo, Mtv raps" Ni vet det klassiska hip hop programmet som gick på MTV mellan 88 och 95. Jag blev sittande galet länge och nostalgitrippade för vilt...

Dr Dre (inte att förväxla med den andra Dr Dre, han från NWA altså) och Ed Lover underhöll oss med dåliga skämt och visade oss de bästa och fräschaste rapvideos som fanns. Livet var grymt och det fanns ingenting bättre än en ny video med Digital Underground. Det är ju lätt att bli nostalgisk för allt var ju bättre förr - eller ?

Kolla in det här, galet många videoklipp med videos, vinjetter och intervjuer som du bara måste se !!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Rett i hjerterota, Adrian! MTV var jo faktisk bra en gang i tiden.*snufs* Headbanger´s Ball med Vanessa Warvick, 120 minutes med King, etc.

Anonym sa...

Ahhh treeeeeeeevlig länk det där! Grymt kul o kolla på Run DMCs It's Tricky och se Penn and Teller köra kort-scams hehe.. kul kul!