onsdag, januari 17

Idag har jag:

Tagit på mig smått felmatchade, mörktrista kläder än en gång. Betalat 93 kronor för lunch på en restaurang där salladsbordet är i nivå med en bättre, sydnorrländsk pizzeria. Gissat fel på antal anställda i Försäkringskassan med 10 000 personer (rätt svar: 16 000 anställda). Lyssnat på brasiliansk sextiotalsmusik (how very Beck Hansen of me) och än en gång fått idén att gå en kvällskurs i portugisiska. Redigerat ihop mitt femtioelfte fakta-PM om skadeståndsanspråk mot staten. Läst en artikel om Tom Wolfe i Village Voice och än en gång tänkt att den där ”The Bonfire of the Vanities” måste man ju läsa. Träffat en som precis kommit hem från Bali. Funderat på om jag borde se nästa avsnitt av ”Life on Mars”. Förbannat att min hemdator inte funkar, så att jag inte kan lägga upp den låt jag egentligen vill ge er.

1 kommentar:

Anonym sa...

Tänk, idag träffade jag också en person som kommit tillbaks från Bali. Ett sammanträffande onekligen. Nästa gång jag mejlar henne så skall jag sporta rubriken Jordan: The Comeback.

Min dag: satt och tittade upp på dig och ditt rum när du skrev papper om skadeståndsanspråk, svettades i en alldeles för varm kostym, delade saker (inte dealade), drack dåligt vitt på en invigning i guldrummet.