tisdag, januari 30

Jazzhands

Den enda person som jag slagit i ett filmfrågespel som har träffat Matt Groening har börjat entertainmentblogga. Det vill säga filmfrågespelet har självklart inte träffat Matt, utan personen som träffade Matt var den jag slog i filmfrågespelet. Och det är hon som har börjat blogga, inte filmfrågespelet. Eller Matt Groening.

Nåja. Jag summerar: 1. En gång slog jag mina kompisars kompis Caroline Hainer i ett filmfrågespel. (Det var min mest legendariska vinst i ett frågespel någonsin, total dominans, mitt lag hade klarat banan och vunnit innan de andra ens rört vid tärningen, så screw you om ni tycker att jag skryter onödigt mycket.) 2. Hon har träffat Matt Groening. (Till artiklar som sedan gick att läsa i Les Enfants Terible och DN Kultur.) 3. Sedan några veckor har hon en blogg, den heter Jazzhands och hon skriver väldigt, väldigt mycket där. Kommer hon kunna hålla den takten? Den som läser får se. 4. Matt Groening har ingen blogg. 5. En gång vann jag ett filmfrågespel innan de andra ens hunnit röra tärningen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

hah, jag blir lite sugen på att utmana dig i film- och tv-trivia. kanske skulle jag bli tvungen att locka med mig mikaela i laget också, hennes tv-serienördighet bräcker nog nästan min.

Anonym sa...

alltså, sen när blev det nördigt att kunna mycket om populärkultur? är inte det liksom ett kriterium för motsatsen?

Men jag är gärna med i ditt lag Karin.
/Mikaela

Anonym sa...

Jag tycker att du kan skryta mer.

/Pernilla