onsdag, januari 10

Staden gör mannen


Lite måsteläsning för alla oss med romantisk syn på storstäder, New York i synnerhet.

Läs här...

Kan inte sluta tänka på om det inte är så att det är New York som gör att de blir uppmärksammade. New York som i en mentalitet, centrum för pop-kultur och "fan vad vi är bra"-gastande. Jag fullständigt älskar det. Fan, vad jag blir avis. Det var ju sådär mitt liv skulle se ut... Fast vänta det skiljer ju sig inte speciellt mycket egentligen. Den stora skillnaden är att jag sitter i Sthlm och de i new york. It makes all the difference, tydligen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Stockholm är lite som engelska landslaget, störst i världen - fast bara på hemmaplan. En håla. Jag borde flytta.

Adrian sa...

Om jag nu inte missförstår dig Nick så tycker jag precis tvärt om. Sthlm är fantastiskt men vi tittar för mycket utåt (London, Paris, NY osv.) för att upptäcka våra egna begåvningar och ta oss tid att fira oss själv. Vi är så satans ängsliga att nån är tuffare och har roligare någon annan stans att vi inte upptäcker att vi är tuffa och har roligt.

Alla mina polare är skittuffa och begåvade på alla sätt och vis. Men inte fan vågar de erkänna det och inte fan skrivs det spaltmeter om deras galna leverne heller. Nej då sitter jag här framför min dator och tipsar om tuffa snubbar i new york istället... suck... Vi har ingen lokaaaal...

Anonym sa...

haha... ja ja. Morsekode i københavn, er jo fedt nok men vi skider ikke på gaden, hvilket tilsyneladende er "the shit". Sorry så lige platoon igår, eller var det dagen før...

Mon det kræver en hvis størrelse befolkning at skabe divergenter i den klasse som sne uhyrret fra new york...Jeg undre mig altid over hvor faen de har pengene til at leve for. Der er sgu ikke nogen der betaler min husleje, eller gas, hvis jeg beslutter mig for et måneds druk, eller hoppe ned i k-hullet en uge. Man undres blot, hver gang man støder på de her typer, lugter der altid af penge i baglandet...