måndag, maj 7

Figuren fru Flanders försvunnen

Example

Igår var jag på Åhléns leksaksavdelning och köpte en present. När jag var liten brukade jag alltid få en figur, typ en smurf, när vi var på besök i Stockholm. Förra veckan var jag på NK:s leksaksavdelning för att köpa en annan present. Då höll jag emot, trots mycket fina smurfar.

Men inte igår. De hade ju Simpsonsfigurer, så det blev present till mig också. Men plexiglaslådan var nästan tom, nästan slutsålt. Varje Homerfigur borta, varje Bart såld.

Som bottenskrap låg Flandersfamiljen. Jag räddade dom, kom hem med hela familjen. Eller nej, bara de manliga Flandrarna: Ned (med överdrivna glasögon), Rod och Todd. Frågan är: var var Maude?

Jag trodde kanske att Maude inte fanns som figur. Hon har ju ändå varit död sedan elfte säsongen. Men hon finns.

Så nu sitter jag här och undrar: varför hade alla Maudefigurer sålts tillsammans med Homer och Bart? Eller var det Åhléns som inte beställt hem Maude? Och när ska jag få tag på en Maude, måste jag ut på eBay?

Dessa frågor är allt jag har. Frågorna och tre flinande Flanderskillar som vägrar hjälpa till med svaren.

1 kommentar:

Kanalisera sa...

Ja, ibland står man liksom ensam i livet. Full av frågor men tom på svar. Och allt man vet är att om Maude Flanders var där skulle livet kännas mycket bättre.