måndag, maj 7

Neil Finn

Jag hoppas verkligen inte att den här musikvåren fortsätter så här. Varannan låt jag lyssnar på är Crowded House. Det passar mig. Jag är lite allmänt såsig. Men eftersom jag tycker att de har gjort så många usla låtar så blir det samma typ tio låtar om och om igen. ”Four Seasons In One Day” (de där körerna som kommer in vid 1:59 och sjunger ”Hey, hey now”), ”Fall At Your Feet”, ”Into Temptation”, de vanliga. Som ju är skitbra. Men i längden... Jag hoppas jag kommer ur det här stämningen snart.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Crowded House kommer att ljuda från ditt fönster på ålderdomshemmet. Det är ingen idé att kämpa emot.

Anonym sa...

Skulle du vara intresserad av en uppstoppad känguru? Jag känner en snubbe nere i hamnen som kan fixa.

Jonas sa...

Nä, det är jag inte intresserad av. Men jag har ätit grillad känguru en gång. Minns inte hur det smakade, men troligen kyckling. Det brukar ju vara så.

Anonym sa...

Jo dom är varma och trygga. =)
Att improvisera stämmor till All I ask är roligt också.