onsdag, december 12

Julkalendern: Edit

Example
Årets edit-makare har nog utan större tvekan varit den gode fransosen Pilooski. Jag har nog hört hans edits från varenda typ av olika dj's. Disko-jockeys, rockabillysnubbar, soulfantaster och så de där som är lite mer svåra att genrebestämma. Och det är ju inte så konstigt för han gör det ju riktigt bra. Inget knussel utan bara rakt på, fetare bas, tyngre trummor och så lite klipp och klistra. Klart.

The Pointer Sisters - "Send Him Back" (Pilooski Edit)


Detta är väl inte den bästa editen han har gjort men ändå väldigt bra...

2 kommentarer:

Stefan Thungren sa...

På min inrådan så gav Tiger Stripes sin dotter namnet Edit. Han har dock avböjt mitt förslag på att den nästfödde skulle döpas till Re-Edit. Men jag tror nog att han är lite sugen ändå.

Adrian sa...

Ha ha! Klockrent. Min son skall heta Max och hans bror Supermax...