måndag, december 3

Julkalendern: Ray Ban's

Example

Det var väl ca 7 år sedan jag kände mig bekväm för första gången i ett par solglasögon. Jag såg lagom corny ut i dem och folk kollade lite snett på mig och frågade vad jag hade på mig (inte för att skaffa likadana utan mer för att markera att det kanske inte var högsta mode) men de skyddade mot solen och jag tyckte jag var snygg .

Jag började ana oråd när brorsans ex frågade om hon kunde låna mina ray ban kopior (köpta för 30 danska riksdaler år i Århus) till en plåtning för en modeblaska tidigt i våras. Det var märkligt tänkte jag, de som jag har fått så mycket spe över.

Vad som hände därefter vet vi alla. Först tyckte jag det var lite tråkigt men rätt tidigt beslöt jag mig för att skita i det. Det är ju MINA glasögon och de passar mig. Jag tänker härda ut, til the bitter end and back again. Så det är egentligen nu min resa med Ray ban börjar. Efter att ha definierat sommaren 2007 så skall jag nu i några år leva med att ha förra och förrförra årets hetaste modetrend mitt i plytet. Det skall bli en spännande resa.

Inga kommentarer: