tisdag, maj 23

LondonslampaMin kollega var i London i helgen. Blev grymt avis. Hon hade varit på Sheperds Bush Empire på koncert. Sett Ian Brown på gatan. Jag har bott vid Sheperds bush, granne med Ian Brown. Fick grymma flashbacks över hur trevligt London är. Bästa tunnelbanan i världen. Sedan gled jag och min kollega in på nittitalsmusik och annat londonrelaterat för oss kring trettio (London var musik på den tiden) Sen kom vi in på att det finns mer slampiga brudar i London (vilket kanske gäller de flesta större städer...) och att det finns alldeles för få slampiga damer i Sthlm. I love slampor ! Sedan kollade jag lite på det där world wide web och vips så hittade jag en video som innehåller allt det där som jag hade tänkt på. Perfekt.

Nu skall jag sätta mig ner med kalendern och planera in ett Londonbesök. Tjohoo...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Snyggt Futura-klotter där i tunnelbanan.

Adrian sa...

Yes det var faktiskt en detalj jag hade missat innan jag lade upp denna postning... Uppmärksamt !