fredag, maj 12

Vem spelar när?

Varför finns det inget bra konsertkalendarium för Stockholm? Eller finns det utan att jag vet om? Säg till mig i så fall.

Jag vill ha ett kalendarium som sträcker sig mer än en vecka fram i tiden och som tar upp även riktigt små konsertlokaler, men som struntar i när Wille Crafford spelar.

Varför krävdes det ett SMS från Rickard för att upptäcka att Mount Eerie spelade på Ugglan i tisdags? Varför krävdes det att jag läste notiser på Pitchfork för att upptäcka att Ariel Pink spelar på Debaser ikväll?

3 kommentarer:

Rickard sa...

Jonas: du har kanske en riktigt bra affärsidé där. En lucka som måste fyllas. En törst som måste släckas. Med andra ord: ett nätbaserat litet företag som lusläser varenda fanzine, ringer runt till varenda obskyr bandbokare i hela huvudstaden, flanerar omkring och fotar hafsigt uppkopierade handskrivna affischer på lyktstolpar och elskåp - och sen presenterar allting i ett extremt lättnavigerat kalendarium på typ www.vadhanderistockholm.se.

Eller har någon redan tänkt på detta? Jag vet faktiskt inte.

Förresten har jag startat ännu en blogg: http://triggerfish.blogg.se

Anonym sa...

Citykollen.se har potentialen att bli så bra, mest för att alla kan lägga till evenemang själva och sedan tagga upp dem på ett sätt så att de som vill hitta, hittar.

Anonym sa...

konsertkoll.com försöker