fredag, maj 26

Var var veckans Veronica?

Example

Ibland är det faktiskt riktigt bra med kvalitetskontroll. Jag ska sluta klaga på att så mycket av min arbetstid går att till att mängder av människor ska komma med synpunkter på varje liten sak som släpps ut. Dubbelkoll behövs, det är ju så trist när det blir fel.

Som igår, när sändningsproducenten (eller vad det kan heta) på SVT tryckte på fel knapp. Och i stället för ett nytt avsnitt av ”Veronica Mars” fick vi se det från förra veckan igen.

De första minuterna kunde vi visserligen läsa veckans textremsa, men när de upptäckte att texten inte stämde med replikerna tog de bort den. Ett kort tag försökte de med förrförra veckans textremsa, men det var ju också fel. Då kom texten ”Vi ber om ursäkt för problemen med textningen” upp på skärmen. Att det var fel avsnitt tog dem däremot tjugo minuter att lista ut.

Jag vill inte vara småsint (avsnittet kom ju faktiskt idag, på repristiden), men varje liten klantgrej gör att jag allt mer börjar tro på devisen ”TV är bäst på import-DVD”.

4 kommentarer:

Adrian sa...

”TV är bäst på import-DVD”

Nej, nerladdning fungerar fin-fint! Välkommen till 2000-talet...

Anonym sa...

Jag missade veckans avsnitt av Veronica Mars eftersom jag inte tänkte på att kolla in reprisen på fredagen... Försöker nu googla för att se om någon skrivit någon sammanfattning om vad som hände, det går inget vidare så jag undrar om du skulle kunna skriva en fin liten sammanfattning. Det skulle vara jätte snällt!

Anonym sa...

Här kommer sammanfattningen:

Veckans avsnitt kretsade mycket kring mordet på Lily. V spårade upp Abel Kontz dotter som hade bevis på att hennes pappa var oskyldig, men säkerhetschefen fick tag i henne innan V lyckades få bevisen. Annars fick V det bekräftat att Duncan lider av någon konstig sorts epilepsi, vilket gör att han får bl a vredesutbrott (som han inte verkar minnas efteråt).
Föräldrarna Kane visade sig ha tvättat blodiga fotbollskläder när polisen kom till huset efter Lilys död, så Duncan är nu den mest troliga mördaren.......

Det var väl det viktigaste som hände, förutom att vi fick bekräftat att V tillhör de fem bästa i sin årskurs i skolan. Mkt intressant med tanke på att hon aldrig har tid att plugga.

Hoppas att du blev lite hjälpt iaf...

Anonym sa...

ett tips, bara: sammanfattningar är bäst på televisionwithoutpity.com (inte för att anonymous inte gjorde ett bra jobb)