tisdag, maj 2

Marknadsanalysen av mitt liv

Det här är min självbiografi, enligt Marknadsanalys.se.

Där skriver man in sitt postnummer och får veta vem man är, hur man bor, vad man köper etc. Ni har väl gjort det allihop vid det här laget. Men har ni gjort det med varje adress ni nånsin bott någon längre tid på?

Jag föddes paradoxalt nog som yrkesutbildad pensionär.

Jag växte upp som Lagom är bäst och var tydligen intresserad av styrketräning.

Sedan flyttade jag iväg och var kunskapstörstande. Jag köpte klockor och accessoarer.

När jag släckt törsten drog jag vidare till Internet och mingel. Jag fortsatte köpa klockor.

Nu är jag sedan ett tag en Kosmopolit. Jag bor i bostadsrätt i stället för hyresrätt, men eftersom min disponibla inkomst har ökat kan jag köpa ännu mer klockor och assessoarer.

Okej att de här marknadsanalytikerna har lyckats pricka rätt förvånansvärt ofta. Jag bor inte i bostadsrätt nu och jag var aldrig intresserad av styrketräning, men det stämde väl in på folk runt omkring. Men inte kan det ha krävt någon större ”analys” för att komma fram till att folk i Uppsala är akademiker. Och vilka är egentligen dessa människor med osläckbar törst efter armbandsur? Tittar inte alla på mobilen nu för tiden?

2 kommentarer:

Anonym sa...

jag känner mig lätt schizofren efter genomgången. jag började som Time to play - unga medelinkomsttagare, som jag antar stämmer rätt bra på mina föräldrar. Sen har jag tagit mig igenom sisådär tio år av Guldkort & kapital för att sedan irra mellan Studentliv, Vetandets värld, Globalist, Storstadspuls, När och fjärran för att till sist - i mina tre senaste lägenheter - hamna på Internet och mingel. Vad säger det om mig? Tja, jag verkar vara "förändringsbenägen", enligt typ samtliga analyser. Tack för det, marknadsanalys.

crrly sa...

Det här var jätekul och väldigt intressant! Har själv bloggat om det nu.