lördag, september 30

Ett par frågor

ExampleExample

Inte för att förvandlas till en ”lika som bär”-blogg, men är det bara jag som tycker att ena killen i ”Farväl Falkenberg” ser ut exakt som Aphex Twin?

Om min cykelväg till jobbet inte var så härligt platt som den är nu, skulle jag då någonsin lyssna på annat än ”Return to Cookie Mountain” med TV on the Radio för att orka ta mig uppför backarna?

Hur ska videouthyrarbranschen egentligen överleva om den fortsätter att ta 40 kronor i hyra för filmer som finns att köpa helt lagligt för 60 kronor?

Borde inte människorna på Kazakstans turistbyrå, som nu producerar egna filmer för att ge en motbild till Borat-filmen, prata med han kommunalrådet i Åmål som först var så sur på Lukas Moodysson?

När Anna Ternheim har tvingat ut en massa småpojkar i linnen på ett fält för att få till ett snyggt skivomslag, varför har hon då lagt ett så fult typsnitt ovanpå alltihop? Men så slår det mig: Anna Ternheim ÄR Times New Roman.

4 kommentarer:

Peter sa...

Ha ha, exakt så tänkte jag också göra. Han är helt stört lik Aphex Twin...

Anonym sa...

Har departementssekreteraren tagit LSD? Eller kanske skördat toppslätskivlingen? Det är ju trots allt säsong.

Jag hoppas i alla fall att det här får ett slut till den 19 oktober.

/Orolig

Jonas sa...

Vad i det här får dig att tro att jag knarkar? Att jag lyssnar på TV on the Radio och ser Richard James nuna lite här och var?

Anonym sa...

Haha, riktigt likt Richard D. James, visste inte att han hade en dubbelgångare.