torsdag, mars 10

Bredare Kupé, tack

ExampleExampleExample

Det är inte så konstigt att SJ:s tidning Kupé fylls av TV4-människor och folkliga underhållare, det är väl ungefär det tilltalet tidningen satsar på. Men när marsnumret innehåller separata artiklar om Henrik Dorsin, Felix Herngren respektive Per Andersson undrar jag om fantasin har tagit slut på redaktionen.

Dessutom, är det inte dumt av Kupé att bränna tre omslagschanser på en gång i stället för att sprida ut dem? De har ju redan kört Mia Skäringer och Robert Gustafsson och Peter Magnusson.

Däremot, om Rheborg eller Bornebusch har varit på omslaget, det vet jag inte. Tror ni att jag lusläser varje nummer av Kupé eller? Tror ni jag bryr mig vad Kupé håller på med? Tror ni jag bloggar om artiklarna i Kupé? Skulle jag aldrig göra.

Inga kommentarer: