måndag, mars 28

California: Irwin M. FletcherFör att fortsätta - och sätta punkt för - följetongen "Chevy Chase-filmer som har format min bild av Kalifornien" som jag inledde igår, så tar jag idag upp "Fletch".

Det är tveksamt om jag kommer att propsa på att dyrbar L.A.-tid ska ägnas åt att besöka piren Santa Monica där Fletch kontaktas av Alan Stanwyk. Det beror i och för sig på att en av de andra fyra i bilen är ett av norra Europas högst rankade "Fletch"-fans. Så om han för fram det som sitt förslag, då kan jag säga "okejrå, men då måste du stödja mitt nästa förslag".

Så, nu är den här Chevy-följetongen avslutad. Men medan vi ändå är inne på ämnet så känns en Fletch-prequel med Zach Galifinakis som en möjlig kul grej för oss i publiken, men troligen inte alls rätt career move för Galifinakis.

Inga kommentarer: